Kúpiť cyklotrenažér – e-shop

Sprievodca výberom
cyklotrenažérov


Cyklotrenažér  >  Keď sa chcete do tréningu naozaj oprieť, vyberte cyklotrenažér

Keď sa chcete do tréningu naozaj oprieť, vyberte cyklotrenažér

Cyklotrenažér je určený pre intenzívny tréning. Dobré výsledky zaznamenala športovkyňa Eva, mamička dvoch detí, ktoré pomohol zhodiť kilá po pôrode, ale aj majster sveta v naturálnej kulturistike Jan Louda.

Eva po dieťati pribrala 12 kg. Pred tehotenstvom jazdila na horskom bicykli, liezla po skalách, behala. S tým však musela nejakú dobu počkať, a tak začala zvažovať kúpu cyklotrenažéra.

Chcela niečo odolnejšieho ako rotoped, ale bicykle na spinning boli nákladné. Nakoniec jej voľba padla na cyklotrenažér inSPORTline Kapara, a ukázala sa ako veľmi šťastná. Eva vďaka nemu rýchlo zhodila kilá aj po druhom dieťati. Každý deň si vyhradila aspoň štvrť hodiny a zistila, že aj krátke pravidelné cvičenie na tomto stroji vedie k dobrým výsledkom.

Jan, vrcholový športovec, kulturista, používa podobný typ cyklotrenažéra pre aeróbnu prípravu a konečnú fázu maximálneho vyrysovania svalov, a je z neho nadšený. Odporúča ho všetkým pre dobrý pomer kvality a ceny.

Zdieľajte článok



Odporúčame cyklotrenažéry






Ďalšie novinky

Regenerácia po cyklistickom výkone

Či už jazdíte na bicykli alebo cyklotrenažéri, išli ste závod alebo tvrdý tréning, vždy je nutné dať telu dostatočný čas na renegeráciu a odpočinok.

Známe značky cyklotrenažérov

V ponuke fitness e-shopov, alebo športových predajní je dnes aj rada cyklotrenažérov. Ktoré značky sú najobľúbenejšie?

všetky novinky