Kúpiť cyklotrenažér – e-shop

Sprievodca výberom
cyklotrenažérov


Cyklotrenažér  >  Cyklotrenažér pre efektívne domáce cvičenie

Cyklotrenažér pre efektívne domáce cvičenie

Jazdiť na bicykli doma? Na prvý pohľad trochu bláznivý nápad. Ale keď sa povie cyklotrenažér, tak už si rozumieme.

Pre náhradu jazdy na bicykli, na nabratie fyzickej kondície, na pretiahnutie celého tela, ako aeróbne doplnok cvičenie, alebo len tak pre zábavu. Dôvodov pre jazdu na cyklotrenažéri doma je veľa.

Prečo jazdiť na cyklotrenažéri doma?

Cyklotrenažér je robustný, však vcelku skladný stroj. Takže sa vlezie do takmer každého bytu. Prednosťou sú kolieska, vďaka ktorým ho môžete podľa potreby presúvať. Ako nadšenci do cvičenia vám to neradi hovoríme, ale môže slúžiť aj ako praktický vešiak oblečenie :-)

Ale späť k cvičeniu. Cyklotrenažér funguje aj ako rehabilitačná pomôcka na rozhýbanie po operácii kolien, po svalových zraneniach.

A pomáha aj kulturistom ako stroj pre aeróbne prípravu a pomoc pri vyrysovanie svalov. Ako sa s nami podelil známy kulturista Jan Louda:
Pre aeróbnu prípravu a konečnú fázu maximálneho vyrysovanie potrebujem kvalitný stroj - preto som sa rozhodol pre cyklotrenažér a som z neho nadšený.

Ovšem základnou prednosťou cyklotrenažérov je možnosť jazdy na bicykli doma i za veľmi zlého počasia. Udržujte svoju kondíciu po celý rok!

Zdieľajte článok



Odporúčame cyklotrenažéry






Ďalšie novinky

Regenerácia po cyklistickom výkone

Či už jazdíte na bicykli alebo cyklotrenažéri, išli ste závod alebo tvrdý tréning, vždy je nutné dať telu dostatočný čas na renegeráciu a odpočinok.

Známe značky cyklotrenažérov

V ponuke fitness e-shopov, alebo športových predajní je dnes aj rada cyklotrenažérov. Ktoré značky sú najobľúbenejšie?

všetky novinky