Kúpiť cyklotrenažér – e-shop

Sprievodca výberom
cyklotrenažérov


Cyklotrenažér  >  Cyklistický trenažér posilní celé telo

Cyklistický trenažér posilní celé telo

Jazda na cyklotrenažéra posilňuje hlavne lýtka a stehná, ale v pozícii postojačky aj zadok a pri zaľahnutia pozdĺžne svaly chrbta. Je ideálnym pohybom pre trvalé udržiavanie kondície, spaľovanie tukov aj zdravotnú prevenciu.

Výhody jazdy na bicykli v domácom prostredí opisuje pani Marie zo Šumperka, ktorá sa s aktívnym športom nechcela rozlúčiť, ani keď začala byť viazaná starostlivosťou o chorú mamičku. Kúpila si cyklotrenažér od inSPORTline, na ktorom trénuje doma v izbe, a pritom je stále k dispozícii.
Uvádza: "Veľmi sa mi páči, že si môžem pootočením sama určiť silu odporu šliapania. Mením ju pravidelne každých päť minút a striedam kopec s rovinou. "

Akonáhle je to možné, vyrazí von do prírody, ale v zimných mesiacoch opäť oceňuje fitnes stroj. Strávi na ňom aj hodinu denne a pociťuje výrazne väčšiu silu a fyzičku.

"V dnešnom uponáhľanom svete je dôležité urobiť si chvíľu sám pre seba. K tomu, aby ste sa cítili lepšie, stačí nájsť pár desiatok minút týždenne. Stojí to za to," hovorí pani Marie.

Zdieľajte článok



Odporúčame cyklotrenažéry






Ďalšie novinky

Regenerácia po cyklistickom výkone

Či už jazdíte na bicykli alebo cyklotrenažéri, išli ste závod alebo tvrdý tréning, vždy je nutné dať telu dostatočný čas na renegeráciu a odpočinok.

Známe značky cyklotrenažérov

V ponuke fitness e-shopov, alebo športových predajní je dnes aj rada cyklotrenažérov. Ktoré značky sú najobľúbenejšie?

všetky novinky