Kúpiť cyklotrenažér – e-shop

Sprievodca výberom
cyklotrenažérov


Cyklotrenažér  >  Na Vianoce na bicykel? Alternatívou je cyklotrenažér

Na Vianoce na bicykel? Alternatívou je cyklotrenažér

Na vianočnú vychádzku sa teší veľa nadšených cyklistov. Niekedy však počasie, najmä keď primrzne, von nepustí. Sadnite radšej na cyklotrenažér!

Nebojte sa príliš veľkých a zle fungujúcich strojov. Moderné cyklotrenažéry sú skvelé fitness stroje, ktoré sa hodia do každej domácnosti, alebo fitcentra. Nielenže nahrádzajú koleso, ale sú výborné na naberanie kondície, regeneráciu po operáciách a chorobách.

Na cyklotrenažéri s kvalitným počítačom môžete sledovať takmer všetko ohľadom Vášho aktuálneho zdravotného stavu a vďaka tomu cvičenie prispôsobiť.

Najpredávanejšie sú JOTA a Kapara

Medzi nakupujúcimi na veľkom fitness e-shope sú najobľúbenejšie cyklotrenažéry inSPORTline JOTA a inSPORTline Kapara. Prvý menovaný patrí medzi tie lacnejšie a kúpite ho za približne 200 €.  Kapara je viac ako dvakrát drahšia, ale aj kvalitnejšia.

Cyklotrenažér inSPORTline JOTA

Na obrázku je inSPORTline Jota, skvelý pre domáci fitness tréning. Kvalitné materiály dopĺňa computer s množstvom funkcií.

Ešte lepšie vybavený je inSPORTline Kapara s väčšou záťažou, nosnosťou 150 kg a s parametrami, ktoré sa vyrovnajú profesionálnym cyklotrenažérom.

Cyklotrenažér inSPORTline Kapara

Praktické sú opierky lakťov, bezpečnostná páčka na brzde, tichý chod a možnosť nastavenia tréningového programu na cyklocomputeri, ktorý je súčasťou cyklotrenažéra.

Zdieľajte článok



Odporúčame cyklotrenažéry






Ďalšie novinky

Regenerácia po cyklistickom výkone

Či už jazdíte na bicykli alebo cyklotrenažéri, išli ste závod alebo tvrdý tréning, vždy je nutné dať telu dostatočný čas na renegeráciu a odpočinok.

Známe značky cyklotrenažérov

V ponuke fitness e-shopov, alebo športových predajní je dnes aj rada cyklotrenažérov. Ktoré značky sú najobľúbenejšie?

všetky novinky